Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hamamözü Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0 358 787 64 80
Belgegeçer : 0 358 787 62 55
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hamamozuhem.meb.k12.tr
Adres : Saray Mahallesi Adil Candemir Caddesi Kaymakamlık Binası Kat 3 Hamamözü/AMASYA
VİZYON : Hamamözü Halk Eğitimi Merkezi olarak, ilçe halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bigi,beceri ve davranışları kazandırmak, ilgi ve istekleri doğrultusunda toplumsal ve kültürel gelişimlerini sağlamak, düşünen, araştıran, kendine güvenen, girişimci ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirmek, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
MİSYON : İlçe halkımızın ve örgün eğitime devam eden öğrencilerimizin mesleki-teknik ve sosyal alanda ihtiyaç duydukları becerileri kazandırmak, çağın gelişen teknolojilerine uyum sağlamalarına katkıda bulunmak, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri beceriler kazandırmak için mevcut imkânları geliştirerek kurslar ve sosyal etkinlikler düzenlemek
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :89
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:00-22.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Kurumumuz İlçe merkezindedir.
Yerleşim Yeri : lçe merkezimize Gümüşhacıköy ve Çorum üzerinden Minibüs hatları ile ulaşılabilir..Her saat başı Gümüşhacıköyden ve Çorumdan minibüsler hareket etmektedir...Öğretmenlerin bir bölümü ilçede ikamet etmekte olup,diğerleri Merzifon(45 km),G.Hacıköy(23 km.) ve Çorumdan(45 km.) geliş-gidiş yapmaktadır.. Gümüşhacıköy minibüs hattı ücreti 8 TL,Çorum minibüs hattı ücreti 15 TL´dir. Evlerin çoğu sobalı olup,doğalgaz bulunmamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 90 km. İlçe Merkezinde.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :